Zibelka izdelana pod okriljem priznanega proizvajalca

zibelka

Zibelka, ki je postavljena v prostor v nekem domu, naznanja, da je v družini prisoten nov družinski član. Takšen kos pohištva je videti izjemno prikupen, obenem pa novorojenčku ponuja številne prednosti v primerjavi s posteljico. Strokovnjaki so mnenja, da se otrok v zibelki počuti veliko varneje in udobneje kot pa v posteljici. Zibanje takšnega kosa pohištva omogoča, da ima malček podoben občutek varnosti, kot ga je imel v materinem telesu.

Zibelka je torej odlična izbira ležišča za vašega novorojenčka. Vsekakor pa je predvsem od vas odvisno, ali se boste raje odločili zanjo ali za posteljico. Ne glede na to, za kakšno vrsto ležišča za vašega novega družinskega člana se boste odločili, je zagotovo najpomembneje, da je kos pohištva narejen iz najtrpežnejših pa tudi najbolj zdravih materialov.

Lesena zibelka je seveda najboljša izbira, ki vam jo ponuja trg. A pri izbiri bodite pozorni na to, iz katere drevesne vrste je zibelka narejena. Zibelko nato seveda lahko po želji tudi pobarvate z zdravimi barvami, ki za malčka niso nevarne.

Vozički za dvojčke različnih oblik

Če pričakujete dvojčka, potem je veselje v vaši hiši dvojno. Obenem pa je treba poskrbeti tudi za dvojno opremo. To pa ne pomeni na primer, da boste morali kupiti tudi dva otroška vozička, razen če si tega seveda želite. Na trgu do vam namreč na voljo vozički za dvojčke.

Vozički za dvojčke so lahko različnih oblik. Izbirate lahko med vzporednimi ali zaporednimi vozički za dvojčke. Dobro premislite, katera vrsta zasnove vam bolj ustreza. Vsaka oblika ima seveda vrsto prednosti in tudi slabost, ki je zlasti odvisna od tega, kje se boste z vozičkom najpogosteje vozili. Sicer pa je najbolje, da vas na slabosti pa tudi prednosti opozori strokovno podkovani prodajalec, ki vam bo priporočil še kakšen poseben dodatek k vozičku, ki vam bo vožnjo oziroma sprehod z malčkom še bistveno olajšal.