Zakaj je pametno imeti mommy bag?

zakaj-je-pametno-imeti-mommy-bag

Postati mama je zagotovo nekaj prav posebnega in najverjetneje tudi eden od najlepših in nepozabnih dogodkov v življenju. Vsekakor pa materinstvo prinaša tudi številne odgovornosti ter odrekanja. Po drugi strani pa mora mamica v tem času poskrbeti tudi zase. Medtem ko z očkom na veliko kupujeta izdelke za svojega dojenčka, ne sme pozabiti tudi nase. Zelo prav ji lahko na primer pride mommy bag, v katero bo lahko spravila vse, kar potrebuje za dojenčka pa tudi zase.

Za prvo leto materinstva je popolna izbira Childhome Mommy Bag. Torba se lahko uporablja tudi za fitnes, dnevne aktivnosti in celo kot učinkovita potovalna torba. V njeni notranjosti je namreč dovolj prostora, predalčkov ter elastičnih trakov, da se lahko zlahka organizira vse, kar se nosi s seboj. V komplet je vključena tudi previjalna podloga – za previjanje kjer koli in kadar koli. Nadvse udobno nošenje pa omogoča ramenski trak.

Preprosto zasnovana, priročna in izjemno prostorna torba za mamico

Mommy Bag odlične blagovne znamke je na trgu najpogosteje označena s tremi pridevki: preprosta, priročna ter sila prostorna. Vse troje pa je zagotovo ključnega pomena za sodobne zahtevne mamice, ki si na prav vsakem koraku želijo kako olajšati svoje življenje.

Torba se ponaša tudi s prav posebno obliko zadrge. Ta vedno poskrbi, da torba preprosto ostane odprta, ko to potrebujete. Dodan je priročen izolirani žepek, ki drži temperaturo. Ta je še posebej dobrodošel tedaj, kadar želimo, da se pijača, ki jo nosimo s seboj, ne segreje ali pa ne hladi preveč hitro. Mommy bag je na voljo v različnih barvnih odtenkih in vzorcih. Površina torbe se lahko zelo preprosto očisti in je vodoodbojna.

Mommy bag je izvrstno darilo prijateljici

Če je vaša prijateljica v kratkem rodila in ne veste, kaj podariti, da bo darilo koristilo tako novorojenčku kot njej, je odlična izbira ravno mommy bag. Torbo lahko naročite kar po spletu, kjer so vam na voljo še drugi izdelki primerni za obdarovanje ženske, ki je ravnokar postala mama.

Ker pa je modelov tovrstne torbe kar precej, je najbolje, da si vaša prijateljica ustreznega izbere kar sama. Morda jo s seboj povabite na kratko nakupovalno turo in jo tako mimogrede povabite še na kavo.