Terenski viličar ne potrebuje veliko vzdrževanja

Terenski viličar

Terenski viličar, ki je pravilno vzdrževan, nam bo veliko časa brezhibno delal. Poznavalci pravijo, da se težave pri terenskih viličarjih pojavijo zgolj takrat, ko lastniki zanemarijo servisiranje. To je neprofesionalno vzdrževanje, kar pa v primeru velikega podjetja nikakor ni dopustljivo. Dobro vzdrževani viličarji skrbimo namreč tudi za varnost delavcev. 

Terenski viličar mora biti v pravilni servirnih intervalih ustrezno pregledan. Zamenjati mu je potrebno vse tekočine in pregledati delovanje drsnikov teleskopa. Pri teleskopskih viličarjih je potrebno tudi kalibriranje teleskopa, da se bo ta dvigoval ravno. Neredno kalibriranje teleskopa je lahko usodno za celotni viličar. 

Terenski viličar so v večini primerov izdelani tako, da delujejo izjemno ekološko in varno za naravo. Vsekakor pa morajo lastniki poskrbeti za ustrezno gorivo najvišje kategorije. Nekatera bio oriva namreč niso najbolj primerna za delovanje terenskih viličarjev. Poleg tega pa ne smemo pozabiti na dodajanje tekočine AD blu, ki je ključna za dobro delovanje motorja. Brez rednega dodajanja AD blu tekočine, se motor lahko popolnoma uniči. 

 

Prodaja viličarjev v Ljubljani

Prodaja viličarjev je na voljo v različnih koncih Slovenije. Viličar je izredno uporabna delovan naprava, ki se nahaja praktično v vsakem skladišču ali v proizvodnji, kjer je od časa do časa potrebno naložiti izdelke in jih odpeljati do tovornjaka ali pa v skladišče, kjer čakajo na odvzem. Vsak kupec si želi kupiti dober viličar po ugodni ceni. Ker so viličarji lahko zelo dragi, je pametno pretehtati, kakšen viličar bo ustrezen za naše potrebe. 

Prodaja viličarjev poteka lahko tudi preko spleta. Na spletu pregledamo ponudbo, se pozanimamo o določenem modelu, ki je navadno skrbno opisan pod kategorijo karakteristik in se s prodajalcem dogovorimo za nakup. Prednost spletnega nakupa je ta, da se nam ni potrebno nikamor voziti, saj bomo nakup opravili enostavno iz svoje podjetja. Veliko ponudnikov nam bo ponudilo odlične odkupne pogoje, ki bodo pripomogli k lažjemu nakupu.