Talne keramične ploščice glede na proračun

Talne keramične ploščice glede na proračun

Talne keramične ploščice izberemo glede na finančne zmožnosti. Velikokrat se zgodi, da se zaljubimo v predrage keramične ploščice in smo izredno razočarani, ker si jih ne moremo privoščiti. Ravno zato je dobro, da si že vnaprej določimo, koliko bomo lahko potrošili za talno oblogo. Na izbiro imamo več različnih materialov, a se po mnenju uporabnikov ploščice še vedno najbolje obnesejo. 

Talne keramične ploščice, ki jih bomo izbrali, se morajo lepo podati v celoto našega osebnega stila. Vedno je dobro, da si, preden se lotimo nakupov, izdelamo temeljit načrt, po katerem bomo nakupovali vso opremo. Le tako bomo lahko skladno in okusno opremili celotno stanovanje. Najslabše je kupovati brez okvirnega načrta, saj se nam na koncu stvari ne bodo ujemale in bodo naredile slab vtis na obiskovalce. 

Talne keramične ploščice so lahko gladke ali reliefne. Za tla je bolje, da kupimo gladke talno oblogo, ker je gladke ploščice lažje in lepše vzdrževati. Vsekakor pa bodo reliefna tla naredila večji vtis in so večini kupcev bolj všeč. 

 

Ploščice za kopalnico z borduro 

Ploščice za kopalnico so navadno takšne, da so narejene v določeni barvi, nato pa lahko izbiramo med različnimi motivi bordu, ki popestrijo celoten izgled kopalnice. Najbolje je, da si vnaprej začrtamo vsaj glavno barvo, v kateri želimo imeti celotno kopalnico. Tako bomo lažje izbirali med množico različnih ploščic, ki so na voljo v salonih keramike. 

Ploščice za kopalnico so tako lahko na primer v rumeni barvi in imajo le nekaj bolj živahnih elementov. Stene lahko kombiniramo tako, da postavimo enobarvne ploščice in vmes eno vrsto ploščic s teksturo, ki bodo olepšale prostor. Nekateri imajo radi mozaike, ki jih lahko namestijo v tuš ali za ogledalo. 

Ploščice za kopalnico z mozaikom vedno naredijo krasen vtis. Prednost današnjih mozaikov je ta, da jih ni več potrebno izdelovati iz majhnih koščkov, ampak so že vnaprej vdelani v večjo ploščico.