Storitve sodobnega zobozdravstva

All on 4

Zobozdravnik že dolgo ni več namenjen le pregledom in vrtanju po zobeh. Sodobna tehnologija omogoča čudeže, ki se najbolj izkažejo pri zobni protetiki in estetskem zobozdravstvu. Prav neverjetno je, kaj vse lahko doseže dober zobozdravnik s pomočjo sodobnih naprav in naprednih tehnik.

Zobna protetika

Nobene panike ni treba zganjati, niti če izgubite prav vse zobe. V takšnih primerih pravo rešitev predstavlja storitev all on 4, ki s pomočjo pravilno vgrajenih kakovostnih vsadkov nudi stabilno mesto za celotno protezo. All on 4 zahteva le štiri vsadke, ki jih je možno vgraditi v relativno enostavnem in kratkem posegu, brez potrebe po operaciji. Da bi do povsem novih zob lahko prišli na tako enostaven način, je bilo še nekaj let nazaj znanstvena fantastika, medtem ko je po zaslugi tehnike all on 4 danes realnost, zelo dostopna praktično vsakomur. Tudi cene so namreč vse nižje, tako da niti rekonstrukcija celotne zbirke zob ni več pregrešno draga.

Estetski posegi

Sodobna tehnologija zelo pomaga tudi pri opravljanju estetskih posegov. En primer je beljenje zob z laserjem, ki daje že takoj vedeti, da gre za skorajda futuristično storitev. V resnici pa je beljenje zob z laserjem danes že rutinski poseg, ki se z velikim uspehom izvaja v ordinacijah, kjer se opravljajo storitve estetskega zobozdravstva. Na tem področju je sodobna tehnologija omogočila še marsikatere druge učinkovite posege, enako pa za beljenje zob z laserjem in druge estetske storitve velja, da postajajo vedno bolj dostopne. Za lepši nasmeh torej ni treba več veliko zapravljati!