Rafting na Soči v dvoje ali z družino 

rafting na soči

Imate radi adrenalin? Ste si že kdaj privoščili kakšen poseben adrenalinski podvig? Če ne, potem je skrajni čas, da se v dvoje ali z družino odpeljete v Bovec, ki velja za enega od najlepših krajev pri nas. V njem imate kar nekaj možnosti, da se prepustite adrenalinskim užitkom. Rafting na Soči je na primer samo ena od številnih možnosti. 

Rafting na Soči vam je praviloma na voljo od sredine marca dalje pa vse do konca oktobra. V tem času se lahko z družino udeležite še drugih aktivnosti. Četudi niste pristaši posebnih adrenalinskim dogodivščin, se lahko sprehajate ob eni od najlepših rek na svetu. 

Za rafting na Soči ne potrebujete nobenih posebnih in dragih pripomočkov, saj zanje poskrbi organizator dogodka. Raftanja se tako lahko udeležite že zgodaj dopoldne ali v popoldanskem času. Na voljo so vam različni programi. Med njimi je tudi takšen, ki je posebej namenjen za otroke. 

Vas zanima skok v tandemu cena 

Ste si kdaj želeli s padalom skočiti z letala? Če tega še niste preizkusili, v resnici zamujate kar nekaj. Skok z letala v tandemu je zlasti zanimiva aktivnost za vse tiste, ki imajo radi adrenalin ter občutek brezmejne svobode. 

Sicer pa lahko v spletni brskalnik vtipkate poizvedbo skok v tandemu cena. Ta vas ne bo pripeljala samo do cene za aktivnost, temveč tudi do pomembnih informacij in ne nazadnje do najboljšega ponudnika.

Skok v tandemu cena se vam nikakor ne bo zdela previsoka, sploh pa ne glede na to, kaj vam tovrstna aktivnost ponuja in kakšne spomine si boste ob tem ustvarili. Ves čas aktivnosti vam bo odlično podporo ponujal strokovno podkovan in zelo izkušen inštruktor. 

Pri skoku v tandemu so vam na voljo različne možnosti. Lahko se na primer odločite za skok z letala na višini 4000 metrov, lahkot tudi manj ali več. Tudi od tega je odvisna cena.