Po čem se od navadnega razlikuje otroški inhalator?

Po čem se od navadnega razlikuje otroški inhalator?

Skoraj vsak, ki izvaja inhalacije doma ve, kako težko je dobiti primeren inhalator, da lahko z njim zdravimo tudi svoje najmlajše. Otročki inhalator sicer ni nekaj, kar je kot naprava zares različno od navadnega inhalatorja, vendar se predvsem razlikuje po tem, kako velika je maska, ki jo uporabljamo za izvajanje inhalacij, prav tako pa ima otroški inhalator to možnost, da na njem nastavljamo pretok pare, oziroma je ta že vnaprej prilagojen, da lahko varno, a vseeno učinkovito izvajamo inhalacije.

Ne glede a to, ali smo sami pristaši alternativnega zdravljenja ali ne je prav, da najmanj v primeru zadnjega izhoda ponudimo otroški inhalator predvsem otrokom, ki imajo izrazite težave z astmo, kroničnim vnetjem ali drugačnim obolenjem dihal, ali pa tistim, ki imajo težave z alergijami ali tem, da so pogosto prehlajeni in imajo zamašen nos ter zaradi tega težave z dihanjem. 

Za večino staršev otroški inhalator ni prevelik strošek in ravno alternativa je včasih tisti pravi odgovor na naše tegobe. Če pa že govorimo o alternativnem zdravljenju pa je vredno se vprašati tudi glede tega kar je zadnje čase naredila konoplja z alternativo in sicer njena prisotnost močno širi trg.

Produkti kot so konopljina smola ali konopljine kapljice se počasi pojavljajo tudi na policah trgovin, ki niso samo usmerjene v zdravljenje in dobrobit telesa, ampak jih lahko vidimo tudi drugje, včasih celo na policah v lekarni. Seveda pa konopljina smola ne bi bila prav nič brez svoje aktivne učinkovine in sicer molekule CBD, ki je odgovorna za vse zdravilne učinke, ki jih ima konoplja in ravno konopljina smola je del rastline, kjer se te molekule največ nahaja, tako da če želimo intenzivno zdravljenje in zares želimo preizkusiti konopljino zdravilno moč je konopljina smola dober začetek, še posebej, če smo nato z njenim jemanjem konsistentni.