Pedikura – klasična, medicinska ali spa

Pedikura – klasična, medicinska ali spa

Pedikura je med vsemi storitvami, ki nam jih ponujajo kozmetični saloni pri nas in drugje po svetu ena od najbolj priljubljenih in tudi zaželenih storitev. Zanje se odločajo tako ženske kot tudi moški. Vsekakor pa pedikuro delimo v več vrst. Med najbolj poznanimi so klasična, medicinska, v zadnjem času pa tudi spa pedikura. 

 

Klasična pedikura je med vsemi vrstami najbolj priljubljena in tudi veliko manj zahtevna od medicinske. Poteka povsem neboleče in rezultati so lahko osupljivi. Če ste imeli pred pedikuro občutek težkih in bolečih stopal, bodo po pedikuri vaša stopala povsem prerojena in veliko samozavestneje jih boste pokazali tudi javnosti, ker se boste obuli v lahkotnejšo obutev. 

 

Medicinska pedikura pa je namenjena zlasti tistim, ki imajo s stopali in nohti nekoliko bolj resne težave, med katerimi so tudi vraščeni nohti. Taka pedikura mora potekati pod okriljem vrhunskih strokovnjakov, ki pri tem uporabljajo številne naprave in sredstva. 

 

Depilacija Ljubljana je odlična spletna izbira tudi za najzahtevnejše stranke  

 

Če želimo, da se bomo v svoji koži kar najbolje počutili, potem moramo veliko pozornosti posvetiti tudi depilaciji. Nekateri od vas jo še vedno izvajate kar sami na domu, kjer si pomagate z najrazličnejšimi sredstvi, ki jih najdete na trgu. Vse več ljudi pa depilacijo raje zaupajo strokovnjakom, ki jih poiščejo v priljubljenih kozmetičnih salonih. 

 

Depilacija se tako kot vrsto drugih kozmetičnih storitev deli na več vrst. Med zelo priljubljenimi je na primer brazilska depilacija, kjer gre za odstranjevanje dlak na intimnih predelih vašega telesa. 

In zakaj je najbolje, da se depilacija, kakršna koli pač, izvaja pod okriljem strokovno podkovanih ljudi? Ker so rezultati res taki kot morajo biti in tudi trajajo veliko dlje časa, kot pa da bi se depilirali sami. Če se depilirate sami, imate najverjetneje kar veliko težav in na koncu ste le redko zadovoljni z rezultatom, kajneda?