Najbolj privlačni prenosniki

ASUS prenosniki

Na prodajnih policah in v neskončnih virtualnih katalogih je moč najti nešteto modelov prenosnikov, ki ponujajo le razmeroma omejen nabor kombinacij strojne opreme, razlikujejo pa se v mnogih detajlih, ki v končni fazi prepričajo kupce in uporabnike. Kateri so najbolj privlačni prenosniki? To je odvisno od osebnega okusa, seveda pa nekaj šteje tudi konfiguracija strojne opreme.

Med najbolj priljubljenimi so prenosniki Lenovo, ki imajo največji tržni delež. Izstopa serija Lenovo Ideapad, ki ima zares širok izbor v različnih zmogljivostnih razredih. Možno je najti cenovno ugoden prenosnik Lenovo Ideapad za osnovno vsakdanjo uporabo, prav tako pa v tej seriji najdemo vrhunske prenosnike za poslovno rabo, posebej priljubljeni pa so v zadnjem času kompaktni prenosniki za uporabo na poti. Lenovo Ideapad ponuja veliko privlačnih možnosti, ki se jih splača raziskati, pa tudi sicer je v ponudi tega proizvajalca moč najti zelo veliko prenosnikov, ki pokrijejo praktično celoten razpon želja in potreb uporabnikov.

Če pa se ne želimo omejiti na splošne serije in modele, namenjene vsestranski rabi, bo bolj pametno premisliti o nekaterih posebnih serijah, ki ciljajo prav na določen segment uporabnikov. ASUS prenosniki iz serije ROG so na primer znani po tem, da so prilagojeni potrebam ljubiteljev računalniških iger. To pomeni, da so ti računalniki zelo zmogljivi, da lahko poganjajo tudi zahtevne sodobne igre, ki zahtevajo veliko procesorske in grafične moči. ASUS prenosniki iz te serije imajo vgrajene vrhunske komponente, ki se kosajo tudi s strojno opremo namiznih računalnikov. Poleg tega imajo tudi mnoge dodatke, ki še izboljšajo izkušnjo pri igranju iger. Seveda je spet na voljo več modelov, poleg tega so na voljo tudi ASUS prenosniki iz drugih serij. 

Na različne načine lahko opredelimo najbolj privlačne prenosnike, a v končni fazi je vse odvisno od posameznega uporabnika. Nekateri prisegajo le na zmogljivost, drugi na estetiko, računalnik pa mora ustrezati dejanskim potrebam.