Kaj pričakovati od novega avtomobila?

avtohsa

Vozniki, ki se prevažajo z vozilom, izdelanim pred letom 2010, bodo kar težko verjeli, kakšno razliko ponuja le sedem let razvoja na področju avtomobilizma. Sodobni avtomobili pomenijo velik preskok, ki bo razveselil ljubitelje dovršenih tehnoloških rešitev na cesti. Praktično vsaka avtohiša ima pokazati kaj zanimivega, odlična izbira za predstavitev vsega, kar zmore vrhunski sodobni avtomobil, pa je Ford Edge, športni terenec priznanega ameriškega proizvajalca.

Navzven navdušuje eleganten športni dizajn, ki skriva pravo prostornost notranjosti. Petvratni Ford Edge je nedvomno dovolj prostoren, da bo na počitnice odpeljal celotno družino, po drugi strani pa je dovolj elegantno zasnovan, da se brez težav znajde tudi na ozkih mestnih ulicah. Slednje drži ne le zaradi dizajna, temveč predvsem zaradi vgrajene tehnologije, ki dokazuje, da je Ford Edge res avtomobil prihodnosti.

Dandanes avtomobili zmorejo skoraj vse kar sami. Novi Edge zna parkirati, nato pa zapustiti parkirno mesto in se vključiti v promet. S pomočjo senzorjev in kamere za vzvratno vožnjo preko velikega zaslona sporoča vse, kar potrebujete za varno in hitro vzvratno vožnjo v tesnem prostoru. Nadalje novi Edge nima ključa. Ne bo treba brskati po torbici in žepih, temveč se bo avtomobil odklenil kar sam! Enako velja za prtljažnik, ki se bo samodejno odprl takrat, ko se mu približate s polnimi rokami. Druge inovacije poskrbijo za zmanjševanje hrupa in emisij, rezultat pa je odličen avtomobil, ki ga s ponosom predstavi vsaka avtohiša.

Če izbirate nov avto torej preverite opcije, ki jih ponuja vaša avtohiša med novimi modeli Ford