Izberite visokotlačni čistilec za svoj dom

kärcher k5

Najbolj napreden visokotlačni čistilcev, ki je trenutno na voljo in je namenjen posebej temu, da se z nji skrbi za dom ter okolico okoli hiše je trenutno Kärcher K 5, ki združuje veliko različnih funkcionalnosti in nastavkov po zmerni ceni, a hkrati z neverjetno močjo, ki je idealna za čiščenje okolice doma. Če iščete visokotlačni čistilec za privatno uporabo je Kärcher K 5 prava izbira za vas.

Odlikuje ga kar 145 barov pritiska, s katerim lahko enostavno očistite tlakovce, fasado ali svoj avto, brez kakršnega koli napora, samo s pomočjo pritiska in intenzivnega usmerjenega curka vode, ki ga ponuja ta revolucionarni visokotlačni čistilec. Prav tako ste lahko prepričani, da bo Kärcher K 5 zdržal vso trdo delo in intenzivno uporabo, saj prihaja iz družin strojev, ki so sicer primerni tudi za industrijsko uporabo, vendar je to le veja bratrancev, ki so nekoliko manj zmogljivi, bolj energetsko prijazni in po velikosti bolj primerni za uporabo na domu. Na ta način lahko računate, da bo Kärcher K 5 vseeno kos vsem nalogam s svojim zmogljivim motorjem, vendar je njegova teža 13,1 kg več kot sprejemljiva za domačo uporabo.

Se zanimate  za globinski sesalec?

Ne glede na to, kako dobro skrbite za lastno opremo, je na vsake toliko časa obvezno globinsko čiščenje, ki ga lahko zmore le kvaliteten globinski sesalec.  Ta poskrbi za globinsko čiščenje preprog ali trdnih talnih površin in ima najpogosteje sposobnost, da poleg vodnega oziroma mokrega čiščenja kasneje tudi z močnim zračnim tokom površino posuši, tako da se ta en more dodatno umazati, med tem ko je mokra in bi se lahko na njo usedel prah. Nekoliko dražji globinski sesalec se lahko tudi izposodi za krajši čas, saj je v resnici globinski sesalec nekaj, kar privatniki potrebujejo le na vsakih nekaj let.