Vsestranski minibusi

Iveco bus

Prevozniki se soočajo z zelo raznolikimi potrebami pri prevozu potnikov. Temu primerno so prilagojeni tudi avtobusi in druga vozila, ki se za ta namen uporabljajo. Poznamo recimo specializirane buse za dolga potovanja ter posebne mestne avtobuse, vmes pa je še cel spekter vozil za druge potrebe. Med vsemi temi vozili pa izstopa Iveco Feniksbus, ki se ponaša s posebno vsestranskostjo – medtem ko so mnogi drugi podobni busi primerni le za določeno vlogo, se ta odlično obnese v zelo raznolikih situacijah.

Feniksbus bo operaterje navdušil z vsestransko uporabnostjo in popolno prilagodljivostjo. Služi lahko vsem mogočim potrebam, kos je celo daljšim izletom in prevozom. To zagotavlja prilagodljiva konfiguracija, ki omogoča izbiro različnih motorjev za različne potrebe. Karoserija bo v vsakem primeru elegantna in privlačna, prav tako ni mogoče sklepati kompromisov glede varnosti potnikov. Ta Iveco bus je v vsakem primeru nadvse varčen, seveda pa je treba izbrati pravo različico za določeno delo. V nekaterih primerih se najbolje obnese dizelska različica, pogosto pa je boljša izbira CNG motor, katerega poganja zemeljski plin – Feniksbus omogoča oboje.

Ta Iveco bus se kot druga vozila tega proizvajalca ponaša še z drugimi ključnimi odlikami mini busov. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki so posebej odporni proti koroziji. Na dolgi rok je to nadvse pomembno, saj zniža stroške servisa in vzdrževanja, da ne omenjamo stroškov nadomestnih delov.

V vsakem primeru bo Iveco bus z oznako Feniksbus odlično opravil svojo nalogo, pa naj gre za mestni prevoz ali potovanja v oddaljene destinacije.