Vsestranski Fordovi avtomobili

Avtohisa

Vsaka avtohiša ima v ponudbi gotovo tudi avtomobile, ki so prilagojeni za vsestransko uporabo. Posebej bogata pa bo ponudba v salonih, ki imajo Fordova vozila. Med modeli tega proizvajalca namreč najdemo kar nekaj takšnih, ki se odlično obnesejo pri vseh mogočih nalogah sodobnih uporabnikov. Izstopa na primer Ford Fiesta, ki je navdušujoč osebni avtomobil, primeren tudi za družinsko uporabo, tako za kratke vsakodnevne poti kot za dolge izlete. V vseh letnih časih in v vseh okoljih. Ford to dosega s posrečenimi tehnološkimi rešitvami in vrhunskim dizajnom svojih avtomobilov.

Kaj prinaša nova Fiesta?

Glede na to, kako priljubljena je Fiesta, ni nič čudnega, da v ponudbo prihajaj nova generacija. Ta je odličen primer sodobnega avtomobila. Ford prednjači prav pri vgradnji sistemov, ki olajšajo vožnjo, kar je očitno tudi pri novi Fiesti. Avtomobil ima toliko uporabnih bombončkov, da se jih niti v desetletju uporabe gotovo ne boste naveličali, temveč bodo vedno znova razveseljevali z udobjem in prijetno vožnjo.

Ford Fiesta je pisana na kožo sodobnim voznikom. Od večjih sistemov, kot je centraliziran sistem z glasovnim upravljanjem, do malenkosti, med katerimi so na primer USB vtičnica, odlagalne površine za mobilne naprave, in Quickclear čiščenje vetrobranskega stekla. Poleg tega Ford Fiesta deluje kar brez ključa, kar pomeni, da ne bo več brskanja po žepih in torbicah.

Avtohiša s Fordovimi vozili je pravi naslov za tiste, ki iščejo sodoben vsestranski avtomobil. Fiesta je privlačna izbira tudi za tiste, ki želijo v razkošju sodobne tehnologije uživati za razmeroma ugodno ceno – marsikatera avtohiša ima ta model na voljo po posebej ugodni ceni!