Steklo za telefon najboljše kvalitete

Steklo za telefon najboljše kvalitete

Steklo za telefon mora biti vedno zaščiteno s dobrim in kvalitetnim zaščitnim steklom. Le tako si bomo lahko zagotovili, da bo naš telefon dolgo deloval in se mu ne bo ob prvi nezgodi razbilo steklo. Ekran je pri pametnemu telefonu izjemno pomemben, saj preko njega upravljamo celotno napravo in zato si ne smemo privoščiti, da bi se nam razbil ali pa počil. 

Steklo za telefon mora biti torej prekrito s kvalitetnim zaščitnim steklom, ki je kaljeno, saj je le tako steklo varno. V primeru poškodbe pa se bo razletelo na več drobnih delcev in ne bo poškodovalo nas ter niti telefona. Dobra kaljena stekla so proizvedena v tujini in so prvovrstna. 

Steklo za telefon mora ohranjati dobro funkcionalnost naprave. Preko zaščite moramo namreč brez težav upravljati naš telefon. Ne moremo imeti stekla, ki bi onemogočalo tipkanje po ekranu ter tako naredilo telefon popolnoma neuporaben.  

 

Popravilo iPhone po pošti

Popravilo iPhone lahko v primeru, da ne živimo v nobenemu večjemu mestu, uredimo tudi preko pošte. Naš telefon le pošljemo na naslov podjetja za popravila ter počakamo, da ga popravijo. Preden ga pošljemo, je dobro, da pokličemo in povprašamo za ceno popravila nastale napake. V kolikor nam cene ne bodo uspeli določiti, nam jo bodo zaupali po temeljitem pregledu naše naprave. 

Popravilo iPhone mora potekati izredno hitro. Navadno vsi serviserji nudijo brezplačno diagnostiko. Tako da nam telefon brezplačno pregledajo, mi pa se moramo nato odločiti, ali smo pripravljeni plačati določeno vsoto ali ne. Včasih je okvara prevelika in nas bi popravilo več stalo, kot nakup novega telefona. Dobri serviserji nas opozorijo na to možnost in tako si raje kupimo novo mobilno napravo. 

Popravilo iPhone poteka največkrat v roku ene ure. Vsi serviserji se namreč zavedajo, da morajo biti za današnje kupce hitri in učinkoviti. Le tak obodo vedno imeli veliko strank.