Sodobna tehnologija na domačem vrtu

Stihl MS 251

Prav je, da se pri delu doma poslužujemo prednosti, ki jih prinaša sodobna tehnologija. Te se kažejo predvsem v kvalitetni opremi, ki omogoča bistveno več kot ročno orodje, ki ga še vedno pogosto uporabljamo za košenje zelenice ali obdelavo vrta. Pametno se je opremiti z napravami, ki nas čim bolj razbremenijo, hkrati pa ponujajo tudi odlične rezultate.

Robotske kosilnice

Lahko si omislimo robotsko kosilnico, ki bo svoje delo opravila kar sama. En primer naprednega modela je Husqvarna Automower 450X, ki tudi zahtevnejšim uporabnikom prinaša obilo zmogljivosti in nekatere napredne sposobnosti, s katerimi prekosi običajne kosilnice. Husqvarna Automower 450X sicer ni vstopni model, ki bi ga lahko dobili po ugodni ceni in malo preizkusili, če nam sploh odgovarja. Priporoča se zahtevnejšim uporabnikom, ki se ukvarjajo z obdelavo večjih zelenic, primeren je tudi za profesionalce. Vsekakor pa bo Husqvarna Automower 450X navdušila prav vse uporabnike, saj učinkovito opravi vsako nalogo in premosti tudi večje izzive.

Napredne motorne žage

Tudi na področju motornih žag je opazen napredek sodobne tehnologije. Omenimo na primer Stihl MS 251, ki ne izstopa po posebni zmogljivosti, pa tudi po ceni se uvršča v ugoden srednji razred. Ponaša pa se s številnimi posrečenimi rešitvami, ki bistveno olajšajo delo pri obrezovanju dreves, čiščenju grmičevja, pripravi drv in tudi rezanju tanjših debel. Stihl MS 251 je namreč zelo dovršena motorna žaga, ki v lahkem in kompaktnem ohišju ponuja nepričakovano zmogljivost. Navdušuje z nekaterimi inovacijami, ki zagotavljajo na primer 20% nižjo porabo goriva in kar do 70% manj izpušnih plinov, kar omogoča kakovosten motor. Za razna dela na velikem posestvu je motorna žaga Stihl MS 251 idealna tudi zato, ker je premišljeno oblikovana in zelo enostavna za uporabo, tudi pri daljšem delu ne bo povzročala težav odločnim uporabnikom. Vse to je rezultat inovacij in tehnoloških rešitev, ki zagotavljajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo.