Soca rafting Slovenia v idiličnem okolju

Soca rafting Slovenia

Soca rafting Slovenia je ponudba, ki jo ponujajo v idilični naravi v Bovcu. To je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij v celotni Sloveniji. Vsakdo, ki ima v sebi vsaj kanček avanturista, se lahko preizkusi v tej nori dogodivščini. Za rafting ne potrebujemo nobenega posebnega predznanja, sam nam vse napotke ves čas podaja vodnik. Med samim spustom ga moramo zelo pozorno poslušati in upoštevati njegova navodila. Tako bomo varno in lepo prišli v dolino.

Soca rafting Slovenia je aktivnost, ki nam ponuja in zagotavlja mešanico športa, sprostitve, doživetja in v nas prebudi adrenalinsko strast. Brzice Soče kar same vabijo, da jih v poletnem času preizkusimo. Kadar se odločimo za rafting, moramo prej poklicati agencijo ali športno društvo, ki se s tem ukvarja. S tem si bomo zagotovili prost termin.

Soca rafting Slovenia ima različne cene, ki so odvisne od dolžine trajanja doživetja. Lahko se odločimo za daljši ali pa krajši spust. Spust se lahko prilagodi tudi za otroke, tako da je zabava zagotovljena tudi za najmlajše.

Hydrospeed Bovec po reki Soči

Hydrospeed Bovec je edinstvena izkušnja na vodi. Vsakdo, ki se odloči in preizkusi hydrospeed se obleče v neoprensko obleko in si na noge natakne plavutke. V rokah drži hydrospeed oziroma plavalni boben in se tako opremljen poda v reko. Nato se prepusti toku vode, ki ga pelje čez mirne predel in hitro poganja po hitrih brzicah.

Hydrospeed Bovec je novost, ki jo ponuja dolina reke Soče. Celotna pot traja osem kilometrov. Za dogodivščino si moramo vzeti eno uro časa. Četudi so opremljeni z rešilnim jopičem, se od udeležencev pričakuje odlično znanje plavanja, saj so razmere na reki lahko nepredvidljive.

Hydrospeed Bovec poteka vse od aprila pa tja do oktobra. V ceno je vključen voden spust, prevoz do mesta spusta, oblačila. V kolikor udeleženci hočejo se jih lahko profesionalno fotografira.