Pripravite se na obdarovanje

bozicno obdarovanje

V prvih dneh decembra je že skrajni čas, da pomislite na obdarovanje svojih najdražjih. Bržkone vas bodo na to spomnila praznično okrašena mesta in ponavljajoča se božična glasba na vsakem koraku, še razlog več za predpraznično nakupovanje pa ponujajo trgovci, ki v tem času pogosto pripravijo posebej privlačne ponudbe daril.

Kje kupujejo darila dobri decembrski možje?

Že prvi teden v decembru nariše nasmeh na obraze otrok, pa tudi mnogi odrasli izkoristijo šesti december za začetek prazničnega obdarovanja ob koncu leta. Na ta dan darila prinaša Miklavž, ki mora z nakupovanjem torej kar pohiteti – dobra novica je ta, da je moč že v začetku decembra najti bogato zbirko izvirnih daril, hkrati pa se s pravočasnim obiskom trgovin izognemo gneči, ki je značilna za kasnejši vrhunec prazničnega nakupovanja. Prav zato je morda pametno to priložnost izkoristiti tudi za nakupovanje daril, ki jih bosta prinesla Božiček in Dedek Mraz ob koncu meseca.

Priljubljeno destinacijo za dobre može predstavljajo večje trgovine priznanih trgovskih verig, predvsem seveda tiste, ki ponujajo široko izbiro izdelkov v različnih oddelkih. Praktično vsi večji trgovci v decembru oblikujejo posebno ponudbo daril, ki jo je najlažje najti kar v katalogih ali na spletnih straneh. Za tiste, ki iščejo presenečenja za svoje otroke ali druge malčke, bo najboljša izbira Lidl, ki v tem času ponuja posebno ponudbo igrač – te predstavlja Lidl katalog igrač z naslovom Čarobni praznični čas, ki vsebuje privlačno predstavitev zelo pestre zbirke igrač za otroke vseh starosti. Ima pa ta Lidl katalog še eno posebnost, namreč to, da vključuje tudi seznam želja za otroke, ki želijo decembrskim dobrim možem sporočiti, katere igrače bi najraje videli pod božično jelko. Katalog je oblikovan tako, da omogoča enostavno pripravo na praznične nakupe, obisk trgovine ob pravem času, seveda pa tudi prihranek in na koncu širok nasmeh na obrazih otrok in staršev. Ponudbo igrač dopolnjuje še običajni Lidl katalog, v katerem je prav tako moč najti ideje za praznično obdarovanje, široko zbirko kulinaričnih specialitet za peko in druge ugodnosti, ki jih nudi ta trgovec.

Tudi Eurospin katalog skriva marsikaj zanimivega za tiste, ki nameravajo s svojimi darili naravnost navdušiti otroke, sorodnike ali prijatelje. Z lastno blagovno znamko trgovec ponuja nekaj novega, posebej privlačne izbire za darila pa ponuja Eurospin katalog v oddelku za kuhinjo ter za urejen in topel dom. Na svoj račun bodo prišli še sladkosnedi in gurmani, ki Eurospin gotovo že poznajo po privlačni ponudbi sladkarij in kulinaričnih specialitet – decembrski Eurospin katalog je še posebej bogat s tovrstno ponudbo, saj prav okusna hrana tako otrokom kot odraslim pričara pristno praznično vzdušje!

obdarovanje

Premišljeno po nakupih

Čeprav je praznično nakupovanje za marsikoga čudovito doživetje, se lahko obisk trgovin v decembru izkaže tudi za veliko nevšečnost. Nakupe je smiselno opraviti pravočasno, da ne bodo iskani izdelki razprodani in da ne boste zamudili katere izmed posebnih priložnosti v prazničnem času, pa tudi zato, da se izognete največjemu navalu. Določite proračun za praznične nakupe in se držite svojih omejitev – tudi pri tem lahko pomagajo katalogi, saj že v njih izberete izdelke in načrtujete svoj nakup!