Presenetljivi družinski avtomobil

Ford avtomobili

Izbira družinskega avtomobila nikakor ni lahka naloga. Treba je paziti na marsikaj, od tistih ključnih lastnosti vozila do najmanjših detajlov, ki se izkažejo za pomembne, ko se s polnim avtom odpravimo na dolgo pot. Na srečo nam lahko izbiro družinskega avta olajšajo zanesljivi Ford avtomobili – v ponudbi priznanega proizvajalca namreč najdemo kar nekaj zelo privlačnih modelov, ki se odlično obnesejo v družinski vlogi.

Ford Kuga

Kuga med Ford avtomobili ne predstavlja čistega družinskega avta, ta naziv bi verjetno pripadel modelu C-MAX. Gre pa za prostornega športnega terenca, ki je kot nalašč za vse aktivne družine, ki ne potrebujejo več kot pet sedežev v avtomobilu. Kljub temu, da Ford Kuga ni avto, ki bi bil zasnovan izključno za družinsko rabo, je namreč povsem dovršen in odlično opremljen za takšno vlogo.

Kuga se pohvali s praktično vsemi odlikami, ki jih iščemo pri družinskem avtomobilu. V ospredju se znajdejo predvsem varnost, udobje in varčnost. Za vse tri lastnosti je zelo dobro poskrbljeno, kar je deloma zasluga sodobne tehnologije in številnih domislic, ki so že serijsko vgrajene v ta avtomobil, deloma pa je gotovo posledica skrbnega načrtovanja in kakovostne izdelave. Ford Kuga je zanesljivo in učinkovito vozilo, ki se poleg tega lahko pohvali z vsemi odlikami, ki jih imajo Ford avtomobili.

V ponudbi znamke Ford seveda lahko najdemo še nekatere druge modele, ki bi prav tako ustrezali družinski rabi. Že omenjeni C-MAX je posebej prilagojen za to vlogo, prav dobro pa se v takšnih situacijah obnesejo tudi mnogi drugi zanesljivi Fordi.