Po Soči s čolnom ali brez

Canyoning Bovec

Čista, neokrnjena Soča s svojo okolico ponuja mnogo načinov športnih doživetij in zabave. Spust po reki s kajakom je tako za neizkušene kot za tiste, ki jim je to že vrsto let redna praksa, rekreacija in užitek. Veslanje s kajakom je šport primeren za vso družino, saj za potrebno znanje in varnost poskrbijo vodiči, ki so že dolgo dobri znanci kristalno čiste Soče. Kajak Bovec nudi opremo in spust po utečenih poteh različnih težavnostnih stopenj.

Rezervacija doživetja s kajaki v Bovcu je lepa priložnost za doživetje počitnic v dvoje, s skupino ali službeno druženje, tako imenovano team building.

Kajak Bovec nudi tudi šolo kajaka, kjer se podrobneje seznani z veščino veslanja po Soči z naborom ur po dogovoru.

Canyoning Bovec

Ob skalah padajoči slapovi so navdih, ki očarajo s svojo skrivnostno pojavo – poleg lepega pogleda nanje nudijo tudi spust po do 50 metrov visokih padajočih vodah. Hoja do vstopnega mesta in spust po slapu navzdol je adrenalinsko in nepozabno doživetje. Canyoning Bovec ponuja obisk različnih sotesk in skoke v različne potoke in naravne bazene.

Na izbiro so bolj in manj zahtevne, krajše ali daljše poti, odvisno od izkušenj, športne pripravljenosti in poguma posameznika. Za varnost in poznavanje skrivnostnih sotesk in njihovih slapov skrbijo izkušeni ljubitelji canyoninga v Bovcu.

Canyoning Bovec je adrenalinsko doživetje sotesk in visoko ležečih naravnih voda za vse, ki ljubijo višino in odmaknjene kotičke narave.

Za bolj umirjeno, pa vendar drzno užitje reke, pa je odgovor kajak v Bovcu, ki varno ostaja na gladini reke Soče.