Osnovni in napredni pripomočki Husqvarna


Znamka Husqvarna je nedvomno dobro znana prav vsakomur, ki vsaj občasno pri delu okoli hiše prime v roko kakšno motorizirano orodje. Tisti, ki se tem opravilom posvečajo nekoliko bolj pogosto, pa gotovo že poznajo tudi zelo bogato ponudbo tega proizvajalca, ki sega od osnovnih do zelo naprednih specializiranih izdelkov.

Osnovno orodje

Če bi morali izpostaviti en izdelek, ki ga je vedno pametno imeti pri roki, bi bila to motorna žaga Husqvarna 435. Gre namreč za vsestransko žago, ki pride pri domači uporabi še kako prav, ne glede na to, ali želimo zgolj negovati svoje drevje, ali pa žagamo debla in pripravljamo drva za kurjavo. Husqvarna 435 je vsestranski pripomoček, ki pomaga pri vseh opravilih, povezanih z lesom. Pa tudi, če okoli hiše nimamo kakšnih večjih dreves, se takšna motorna žaga izkaže za dobrodošel pripomoček – Husqvarna 435 je precej lahka in presenetljivo zmogljiva, s tem pa kot nalašč tudi za čiščenje grmičevja in podobna opravila. Podobnih izdelkov je v ponudbi tega proizvajalca še veliko več, ne le med motornimi žagami, temveč tudi na primer med kosilnicami.

Napredna oprema

Prav med kosilnicami pa najdemo impresivne izdelke, ki so plod najnovejše tehnologije. Husqvarna Automower 450X je robotska kosilnica, ki zmore kar sama pokositi praktično vsako zeleno površino! Husqvarna Automower 450X bo navdušila zahtevnejše uporabnike, saj prevzame celotno breme rednega košenja. Ima pa tudi mnoge napredne funkcionalnosti, ki naredijo to napravo kot nalašč tudi za profesionalno uporabo. Husqvarna Automower 450X in drugi pripomočki iz tega segmenta gotovo prepričajo tudi najzahtevnejše uporabnike.