Oprema za najzahtevnejše igričarje

ASUS gaming

Med najbolj zahtevne uporabnike računalnikov se uvrščajo ljubitelji računalniških iger. Sodobne igre namreč zahtevajo vedno več zmogljivosti in ne omogočajo prave izkušnje na računalnikom, ki takšnim obremenitvam niso kos. Vsak pravi igričar se mora zato opremiti s primerno opremo. Gotovo bo prave izdelke našel med ASUS gaming ponudbo, predvsem v seriji ASUS ROG, ki z vrhunskimi izdelki cilja prav na igričarje.

Ponudba ASUS ROG

ASUS s serijo Republic of Gamers pokriva vse potrebe ljubiteljev računalniških iger. Verjetno najbolj izstopajo ASUS gaming prenosniki, ki na tem področju ne poznajo prave konkurence. Vrhunski igričarski prenosniki znamke ASUS se po zmogljivosti brez težav kosajo z namiznimi računalniki, z velikim zaslonom, prilagojeno tipkovnico, odličnim zvočnim sistemom in drugimi dodatki pa zagotavljajo prav tako prepričljivo izkušnjo.

ASUS gaming ponudba pa je seveda nadvse priljubljena tudi pri igričarjih, ki prisegajo na namizne računalnike. Tu izstopa predvsem ponudba grafičnih kartic. ASUS sicer ne izdeluje svojih čipov, temveč prilagaja priznane izdelke NVIDIA in AMD. Osnovne grafične kartice opremi z vrhunskimi hladilnimi sistemi, pogosto pa med prilagoditvami najdemo tudi izboljšave osnovnih zmogljivosti čipovja. Rezultat je izboljšana grafična kartica z atraktivno podobo in brezhibnim delovanjem.

V seriji ASUS ROG za uporabnike namiznih računalnikov najdemo poleg grafičnih kartic še mnoge druge izdelke, nenazadnje tudi same namizne računalnike, pa tudi monitorje in periferno opremo. V vsakem primeru bo ASUS gaming ponudba zadovoljila še tako izbirčne uporabnike – ponuja namreč vrhunsko opremo v prav vsaki niši računalniškega gaminga. Z nekaterimi privlačnimi ponudbami se prikupi tudi tistim, ki v svet igričarstva nočejo vstopiti z ogromnimi stroški.