Napredne kosilnice Husqvarna

Vrtni traktor Husqvarna

Zahtevnejši uporabniki znamko Husqvarna poznajo prav po naprednih kosilnicah. Gotovo pa bodo odlike teh naprav s pridom izkoristili tudi tisti, ki niso posebej zahtevni, a bi vseeno radi uživali v prednostih, ki jih ponuja sodobna tehnologija pri košnji domače zelenice.

Robotske kosilnice

Pravzaprav se lahko opravkov pri košnji trave povsem rešimo, če izberemo kosilnico, ki omogoča avtonomno košnjo brez potrebe po posebnem nadzoru. Najprej bo treba začrtati meje zelenice in nastaviti urnik delovanja, potem pa kosilnica za vse poskrbi kar sama. Robotske kosilnice lahko brez večjih posegov v njihovo delovanje svoje delo opravljajo tudi dlje časa, tako da bo zelenica stalno pokošena na perfektno višino, s svojim izgledom pa bo navduševala tako lastnika kot mimoidoče. Seveda pa imajo robotske kosilnice s svojimi funkcionalnostmi pomembno vlogo tudi pri zagotavljanju zdrave rasti trave. Površine ne obremenjujejo, skrbijo za natančno košnjo in pri tem z odpadno travo neposredno gnojijo površino.

Husqvarna ponuja izjemno prepričljive robotske kosilnice, ki na trgu trenutno nimajo prave konkurence. Raznoliki modeli bodo navdušili tako zahtevnejše uporabnike kot tiste, ki bi radi zgolj preizkusili njihove funkcionalnosti in uživali v brezdelju.

Vrtni traktorji

Vrtni traktor Husqvarna je lahko zelo koristna pridobitev predvsem za zahtevnejše uporabnike, med temi so tudi profesionalni vrtnarji. Hkrati pa je vrtni traktor Husqvarna v vsakem primeru precej vsestranska naprava, ki se dobro obnese v različnih okoljih. Uporabimo ga lahko za košnjo, kar je primarna naloga te naprave, lahko pa dobro poskrbi tudi za prevoz opreme in materiala preko večjih površin, tako olajša delo v sadovnjaku ali na kmetiji. Najbolj bo vrtni traktor Husqvarna koristil tistim, ki imajo pogosto veliko dela s košnjo večjih urejenih površin. Zelo priljubljeni so takšni traktorji med tistimi, ki skrbijo za brezhibno urejenost travnatih športnih igrišč in drugih površin, ki jih je treba stalno ohranjati v vrhunski formi.