Nadvse učinkovita žepna blagajna

POS blagajna

Sodobna POS blagajna nikakor ni več le sredstvo za enostavno pobiranje plačil in izdajanje računov. Zmore še veliko več, kar je velik plus za vsakogar, ki zna izkoristiti te prednosti. Nobenega izgovora nimajo niti tisti, ki se izogibajo dragim in kompleksnim blagajnam, saj so na voljo nekatere zelo elegantne alternative – ena možnost je na primer najem blagajne, še bolj privlačno opcijo pa morda predstavlja Android blagajna, ki je kot nalašč za tiste, ki bi radi brez večjih komplikacij uživali v široki funkcionalnosti sodobne blagajne.

Mobilna blagajna

Mobilna Android blagajna ima seveda številne prednosti. Ena se izkaže že v izhodišču – takšna blagajna je povsem enostavna za namestitev in pripravo na uporabo. Nenazadnje deluje na praktično vsaki napravi z operacijskim sistemom Android, torej tudi na običajnih pametnih telefonih ter tablicah. Verjetno ne bo potrebe po nakupu novih naprav, torej tudi ne bo stroškov in drugih komplikacij, ki so v tem primeru običajno neizogibne.

Mobilna POS blagajna pa se še bolj izkaže pri dejanski uporabi. Ker nismo omejeni na fiksen terminal, smo s takšno blagajno tudi sami mobilni in prilagodljivi, kar je v mnogih okoljih velika prednost. Poleg tega bo Android blagajna navdušila tudi tiste, ki jih skrbi črka zakona – gre namreč za povsem ustrezno opremo, ki zadosti vsem zahtevam davčnih zakonov. Omogoča seveda tudi davčno potrjevanje računov, pri čemer se izkaže še ena prednost, namreč uporaba mobilnega internetnega omrežja za neprestano povezavo z internetom. Tako je možno sprotno davčno potrjevanje računov tudi na lokacijah, kjer sicer ni dostopa do interneta. Vsaka POS blagajna tega seveda ne mogoča, zato je čisto možno, da bo Android blagajna pravzaprav edina smiselna rešitev v nekaterih primerih.

Poleg tega pa takšna mobilna blagajna navdušuje še s številnimi drugimi funkcionalnostmi. Enostaven uporabniški vmesnik omogoča hitro in učinkovito delo, in to preko običajnih osnovnih opravil.