MSI prenosnik za študentska leta

MSI prenosnik

MSI prenosnik je odličen pripomoček za vse študente različnih smeri. Tisti ki študirajo jezike, bodo na svojemu prenosniku lahko pisali prevode in se poglabljali v nov tuj jezik. Študenti ekonomije bodo pisali seminarske naloga, reševali probleme v Excelu ter se podajali na pot marketinga in prodaje.

MSI prenosnik bo prav prišel tudi študentom informatike in računalništva, saj bo idealen pripomoček za njihova prva programiranja te učenje različnih programskih jezikov. Tisti, si bodo želeli imeti zmogljivejši računalnik, bodo lahko nanj namestili različne programe in se tako učili novih veščin.

MSI prenosnik ni edini prenosnik na slovenskem trgu, saj imamo v računalniških trgovinah na voljo zelo veliko različnih blagovnih znamk, ki jih lahko preizkusimo.

Asus tablica je lahko otroško darilo

Asus tablica je primerna tako za odrasle kot za otroke. Včasih se zgodi, da dobimo novo tablico preden se nam je stara pokvarila. V takem primeru lahko našo podarimo svojemu otroku ali staršu, saj bo lahko tako še dolgo let služila drugemu uporabniku. Preden našo tablico komu podarimo, jo moramo seveda pripraviti, tako da jo počistimo ter odstranimo vse naše datoteke, ki bodo novega uporabnika le motile.

Asus tablica ima vgrajeno tudi možnost starševskega nadzora, ki je pomemben pri mlajših uporabnikih. Nikoli ne vemo kaj vse lahko doleti naše otroke, medtem ko brskajo po spletu. V kolikor vklopimo funkcijo starševskega nadzora bomo lahko določili, kaj lahko naš otrok s tablico počne in česa ne sme. Ena izmed zelo uporabnih funkcij je tudi izklop brezžične povezave, tako bomo brez skrbi, saj otrok ne bo dostopal do nevarnih internetnih vsebin.

Asus tablica pa nam lahko pride prav tudi kot e-bralnik, ki je vedno bolj aktualen, saj imaš s pomočjo e-bralnika vsako knjigo, ki je digitalizirana takoj na dosegu roke. Če imamo tablični računalnik, torej ne potrebujemo bralnika kot sta Kindle Paterwhite ali Kobo Aurora.