Motorna kosilnica je primerna za moške in ženske

Motorna kosilnica

Motorna kosilnica je del vsakega gospodinjstva. Kdor ima okrog svojega doma zelenico, jo mora konstantno kositi in ohranjati njen videz lep ter urejen. V trgovinah je na voljo več različnih tipov ter modelov vrtnih kosilnic. Imamo takšne, ki delujejo na elektriko in takšne, ki delujejo na akumulator. Slednje so trenutno zelo aktualne, saj so priročne in enostavne za uporabo. Močnejše in bolj učinkovite so motorne kosilnice, ki so primerne tudi za zahtevnejša pobočja in razgibano površino.

Motorna kosilnica deluje na gorivo, ki ga moramo redno dodajati. Takšna kosilnica ima navadno pogon na zadnjih kolesih, ki nam pomaga pri delu. Tako je ni potrebno vedno potiskati, saj kolesa sama vlečejo naprej. Kot vsaka kosilnica, je tudi ta enostavna za uporabo, zato jo lahko brez težav uporabljajo tudi ženske in večji otroci.

Motorna kosilnica ima lahko tudi zaboj za shranjevanje trave ali pa ne. Tiste, ki imajo zaboj, so še bolj praktične, saj nam prihranijo čas. Kadar je zaboj poln, ga enostavno izpraznimo.

Husqvarna tc 38 je primeren za večje površine

Husqvarna tc 38 je izredno zmogljiv vrtni traktor, ki omogoča enostavno košnjo večjih travnatih površin. Omogoča nam udobje sedenja pri košnji in nam zagotavlja odličen rezultat. Med košnjo večjih površin se hitro utrudimo, pri tem pa trpi tudi naše telo in hrbet. Traktorske kosilnice nam zagotavljajo hitro opravljeno delo in užitek medtem ko kosimo.

Husqvarna tc 38 je zmogljiv model, ki je izredno priljubljen med kupci. Vsi ga pohvalijo zaradi enostavne uporabe in varčne porabe goriva. Opremljena je z ročnim menjalnikom, s katerim jo enostavno uporabljamo. Majhen volan vam bo omogočaj enostavno zavijanje levo in desno.

Husqvarna tc 38 je seveda dražji model kot motorna ali akumulatorska kosilnica, vendar nam zagotavlja veliko mero udobja in kvalitetno opravljeno delo. Tisti, ki imate doma velike površine zelene trave, jo boste zagotovo z veseljem uporabljali.