Karcher oprema za zahtevne domače uporabnike

Visokotlačni čistilec Karcher K 5

Tudi v domačem gospodinjstvu pridejo profesionalne naprave za čiščenje še kako prav. Znamka Karcher je ena izmed tistih, ki s ponudbo profesionalnih naprav posega tudi na področje gospodinjskih uporabnikov – vrhunske naprave najdemo po dostopni ceni, kar pomeni, da je ta izbira odlična tudi za manj zahtevne uporabnike.

Visokotlačni čistilec Karcher K 5

Karcher K 5 je visokotlačni čistilec, ki bo poskrbel za praktično vsako čistilno opravilo v hiši in okoli nje. Takšni čistilci so že tako vsestranski, ta model pa se v tem oziru še posebej izkaže. V kompletu visokotlačni čistilec Karcher K 5 ponuja še bogato dodatno opremo, ki čiščenje zelo olajša – možna je na primer izbira opreme za čiščenje avtomobila, v vsakem primeru pa bo možno že z osnovno opremo učinkovito očistiti vse, kar si zaželimo. Gre za čistilec, ki sodi že v višji kakovostni razred opreme za gospodinjsko rabo, a vseeno se visokotlačni čistilec Karcher K 5 ponaša z dostopno ceno, še posebej, če upoštevamo izjemno zmogljivost, popolno zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

Karcher sesalec za pepel

Sesalec za pepel lepo dopolnjuje funkcionalnosti visokotlačnega čistilca. Komplet obeh naprav poskrbi za praktično vsa čistilna opravila gospodinjstva. Karcher sesalec za pepel je optimalna izbira tistih, ki se pogosto soočajo tudi s čiščenjem kamina, čeprav se odlično obnese v vlogi običajnega sesalnika za suho sesanje. Ima namreč le prilagojene kovinske elemente in filtre, tako da zmore nekaj več, deluje pa enako kot običajni sesalniki. Tudi Karcher sesalec za pepel seveda že meji na profesionalno področje kakovosti, a ponuja ugodno ceno.