Izbira vrhunskega Forda

Ford Ljubljana

Nobena skrivnost ni, da se znamka Ford uvršča med najbolj cenjene na področju avtomobilizma. Torej je tudi povsem smiselno, da se pri izbiri novega avtomobila pozorno posvetimo njihovi ponudbi. Največ izbire ponuja Ford Ljubljana, v prestolnici so avtohiše namreč posebej dobro založene, tako da bo gotovo moč najti primeren model za praktično vsakega voznika. Splača pa se posebej pozorno pogledati ponudbo najbolj priljubljenih modelov, to pa so dandanes elegantni športni terenci, med katerimi ima tudi Ford svojega aduta.

To je seveda Ford Kuga, ki navdušuje s številnimi izrazitimi odlikami. Že na prvi pogled je jasno, da gre za vrhunski avtomobil. Športni terenec ni prevelik, je elegantno oblikovan in se dobro znajde tudi na ozkih mestnih ulicah. S svojo zmogljivostjo in dvignjenim podvozjem pa je seveda doma tudi na neurejenih poteh in brezpotjih, torej gre za vsestransko vozilo, s katerim lahko zapeljemo na vsak teren. Da se bomo v vsakem okolju počutili odlično, ima Ford Kuga bogato zbirko serijsko vgrajene opreme, ki dopolnjuje celovit dizajn in splošno zasnovo, ki je optimizirana za varnost in udobje potniške kabine. Piko na i dodajajo tehnološke domislice, pri katerih je Ford seveda en izmed vodilnih proizvajalcev. Številni drobni dodatki in skorajda neopazne funkcionalnosti zagotavljajo, da bo Ford Kuga odlično vozilo za še tako zahtevne voznike. Tako na kratki kot na dolgi rok se bodo te odlike izkazale za nadvse dobrodošle, dolga življenjska doba vozila pa zagotavlja še dodatno zadovoljstvo.

Ford Kuga je na voljo v salonih vozil Ford po vsej državi, največ možnosti za nakup modela z idealno kombinacijo barve in opreme pa seveda ponuja salon Ford Ljubljana. Možno je izbirati med različnimi opcijami in prilagoditvami, ne gre pa zanemariti še ugodnosti, ki jih lahko Ford Ljubljana ponudi na področju financiranja vozila. Pri izbiri vrhunskega vozila bo tudi za kupca dobro poskrbljeno!