Direktorji imajo direktorske, otroci otroške

direktorski stoli

Vsak, ki vsaj del svojega vsakdana presedi na stolu, se verjetno zaveda pomena, ki ga ima površina pod zadnjico. Posebej v službi se še kako izkaže, da je neudoben stol še kako moteč, enakega mnenja pa so otroci, ki bodo zadovoljni le z otroškimi stolčki.

Direktorski stoli višek udobja

Tisti, ki pri svojem delu najbolj cenijo udobje, bodo izbrali temu primeren stol. V poštev pridejo le direktorski stoli, ki predstavljajo višek udobja. Gre za prestižno vrsto stolov, ki jih običajno najdemo v pisarnah pomembnejših šefov v podjetju, seveda pa so taki stoli dostopni tudi tistim, ki bi se radi v njihovem udobju razvajali zunaj pisarne. Direktorski stoli so sorodni pisarniškim, saj so namenjeni delu. So pa že na videz bolj ugledni, pogosto opremljeni z usnjenimi ali drugimi plastmi za prestižen videz. Ti stoli morajo biti udobni in stabilni, da je lahko direktor povsem zbran pri svojem delu, posebej zaželeno pa je še to, da je možno pri stolu prilagoditi višino in naklon.

Tudi otroci bodo z veseljem zlezli na direktorski stol

Otrokom so namenjeni otroški stoli, a vseeno bodo tudi malčki navdušeno splezali na udoben direktorski stol. Ker pa morda ni dobra ideja, da razigrane otroke pustimo na tako drag kos pohištva, jim je bolje ponuditi prilagojen otroški stol. Seveda so tudi otroški stoli na voljo v različnih izvedbah – nekateri pomagajo pri določenih dejavnostih, drugi pa služijo le sedenju in igranju. Pri otrocih je še posebej pomembno, da izberemo pravega, zato naj ima besedo pri izbiri tudi malček, če le ni še premajhen za takšne odločitve.