Canyoning Bovec in kajak Bovec gresta z roko v roki


V zadnjem času pogosto slišimo za vrste sodobnih športov, za katere se nam niti ne sanja ne, zakaj pravzaprav gre oziroma v čem je smisel. Ko pa si nekaj malenkosti preberemo na spletu ali pa nas o njih poučijo prijatelji, potem nam je hitro jasno, da gre za izjemne adrenalinske športe, ki kar sami kličejo, da se jih lotimo tudi mi. V zadnjem času pogosto slišimo besedno zvezo canyoning Bovec in kajak Bovec. Beseda Bovec nam je seveda jasna, prav tako kajak, medtem ko smo za canyoning verjetno slišali prvič.

Canyoning Bovec in kajak Bovec nudita izjemno adrenalinsko vzdušje

Te zanimive besedne zveze ste verjetno zasledili tudi na kakšnem reklamnem letaku, ki jih v zadnjem času ne manjka. Vse vam je bilo sicer kristalno jasno, preverili pa ste verjetno, kaj v resnici pomeni beseda canyoning. Slovenska sopomenka za to besedo bi bila soteskanje. Aha, sedaj pa nam je vse jasno.

Bovec je na splošno kraj za adrenalinske športe

Za kraj Bovec pogosto slišimo in verjetno smo ga tudi že obiskali. To je kraj izjemnih priložnosti, predvsem za opravljanje adrenalinskih športov, ki jih kar ni konec. Med njimi je seveda tudi omenjeni canyoning, ki se je pri nekaterih že močno ukoreninil v srce. Seveda pa pri tem adrenalinskem hobiju nikakor ne sme manjkati kajak, ki ga bomo ves čas potrebovali.

Gre za izjemno poceni dejavnost

Seveda je važna tudi cena. Ugotovili bomo, da gre za izjemno poceni športno dejavnost, ki nam bo prinesla veliko užitkov ter tudi nepozabnih spominov.