Brizgalni tiskalniki za pisarniško rabo


V pisarnah in na podobnih delovnih mestih se običajno najbolje izkažejo laserski tiskalniki – ti so hitri in zanesljivi, predvsem pa cenovno ugodni pri redni dolgoročni rabi. A vseeno v določenih primerih to vlogo lahko zasedejo tudi brizgalni tiskalniki. V ponudbi priznanih proizvajalcev pisarniške opreme najdemo tudi brizgalnike, ki se dobro obnesejo pri večjih obremenitvah.

Brizgalni tiskalniki Lexmark

Kartuše Lexmark omogočajo njihovim pisarniškim izdelkom zelo prepričljivo tiskanje tudi pri redni uporabi. V ponudbi najdemo predvsem multifunkcijske naprave, pri katerih je tiskanje le ena izmed možnosti. Prav takšne naprave so kot nalašč za pisarniško uporabo. Izberemo lahko takšne, ki imajo vgrajen brizgalni tiskalnik. V tem primeru se je seveda treba nekoliko poučiti o tem, ali je naprava primerna za zahtevnejšo rabo, poleg tega moramo izbrati zanesljive kartuše Lexmark. Prav originalne kartuše Lexmark namreč na dolgi rok zagotavljajo zadovoljstvo ob redni uporabi, še posebej v takšnem okolju.

Brizgalni tiskalniki Epson

Največ izbire pa ponuja Epson, ki pisarniškim uporabnikom predstavlja mnoge kakovostne izdelke in zanesljive kartuše Epson. Med izdelki tega proizvajalca sta predvsem privlačni liniji WorkForce in EcoTank, ki združujeta pestro ponudbo modelov za pisarniško rabo. Gre za zmogljive in vsestranske brizgalne tiskalnike, ki bodo kos tudi večjim obremenitvam, če jih seveda dopolnijo originalne kartuše Epson. Spet gre večinoma za multifunkcijske naprave, čeprav ponuja Epson kar nekaj izbire tudi med napravami, ki omogočajo le tiskanje. V vsakem primeru pa nekaj izbire dopuščajo tudi kartuše Epson, ki so na voljo v nekaterih različnih variantah za različno zahtevne uporabnike.